EME Regionale Conferentie 2025


De IARF regio Europa en het Midden-Oosten (IARF-EME) is verheugd om de aankomende vierjaarlijkse conferentie aan te kondigen, die in september 2025 zal plaatsvinden in de steden Frankfurt en Offenbach, Duitsland. We zijn vereerd om een aantal van onze Duitse leden als gastheren te hebben onder leiding van de Frei-religiöse Gemeinde Offenbach, vooral omdat het haar 175-jarig jubileum viert. De conferentie zal een hybride formaat hebben, vergelijkbaar met het IARF Congres van 2023, en zal voortbouwen op de erfenis van eerdere EME-conferenties, zoals de online conferentie van 2021 “Maakt religie je vrij?”, de conferentie van 2016 in Tetovo, Macedonië, “Religie en Conflictpreventie”, en de conferentie van 2012 in Elspeet, Nederland.(I

Vul de poll in
We nodigen alle IARF-leden uit Europa en het Midden-Oosten van harte uit om actief bij te dragen aan het succes van dit evenement. Uw inbreng is cruciaal bij het bepalen van een boeiend thema. Vul de poll in op https://iarf.net/groups/europe-and-middle-east/. Als u nog geen account heeft op ons communityplatform, meld u dan aan op iarf.net/register. Leden van alle IARF-lidorganisaties en -afdelingen kunnen een account aanmaken en stemmen!

Overweeg om deel te nemen aan het Organisatiecomité
We waarderen uw expertise en enthousiasme bij de voorbereiding van de conferentie. Overweeg om deel te nemen aan of samen te werken met het Organisatiecomité om vorm te geven aan een uitzonderlijk programma. Laten we samenwerken om deze kans op groei, verbinding en wederzijds begrip te bevorderen en de liberale religie in de schijnwerpers te zetten!

Ik help u graag en beantwoord uw vragen.

Lukasz Liniewicz, LLM, MA
Chief Administrative Officer, The International Association for Religious Freedom (IARF; www.iarf.net)
Charity Incorporated Organisation no. 1026699 registered in England
You can reach me at +31 641-744-951 (Telephone, Whatsapp, Telegram)